ROBOTI IMAJO TALENT

Igrana glasbena predstava

Ste mislili, da so roboti zgolj brezčutna bitja, ki namesto ljudi opravljajo takšna in drugačna zakomplicirana opravila? In da škrati ne znajo početi drugega, kot zganjati norčije? Pa kaj še! Vsa ta bitja obvladajo marsikaj, od petja, plesa, igranja na trobento, kitaro in bobne, do dvigovanja uteži in celo delanja oblakov. Da o spretnem pripovedovanju zgodb niti ne govorimo. Vse kaže, da je pred nami nova bitka talentov. Pa je to res? Mična voditeljica, gospodična Robotka, bo na oder povabila fantastično, samozavestno in oh in sploh talentirano druščino. Robot Glasbenik, robotek Piškotek, robot Žogobot, robot Frajer, mali škrat in njegov dedek, vsak bo pokazal, kaj zna. In da je v tem najboljši. Hmmm. Pa bo šlo vse po načrtih? Nadvse zabavno, smeha polno tekmovanje atraktivnih robotov in navihanih škratov nas pripelje do spoznanja, da pri ustvarjanju ni pomembna zmaga, temveč volja in trud za tisto, kar rad počneš. Ljudje smo različni, različnost je tista, ki dela ta naš svet lep in zanimiv. In vsakdo ima kakšen talent. Ne uporabljajmo ga za tekmovanje. Negujmo ga, imejmo z njim veselje in predvsem pri ustvarjanju nikoli ne obupajmo.
roboti-imajo-talent-03
roboti-imajo-talent-02
roboti-imajo-talent-01

Podatki o predstavi

Avtorica: Marta Zore
Kostumi: Ksenija Ponikvar
Igrata: Marta Zore in Mihael Zore Juvan
Glas dedka škrata in robota Frajerja: Gojmir Lešnjak – Gojc
Glas robota Žogobota: Aljaž Jovanovič

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta dalje in traja 40 minut.

Kratki utrinki iz predstave:

Nastopajo:

ROBOT FRAJER

Robot frajer je najmočnejši in tudi najpogumnejši robot na svetu, a ko po zraku priletijo balončki, ga ves pogum zapusti...

ROBOTKA

Robotka vodi talente, a zna tudi sama lepo peti ter igrati na inštrumente.

ROBOTEK PIŠKOTEK

Robotek Piškotek zelo rad pleše, a kaj, ko kar na odru je piškote...

ROBOT GLASBENIK

Robot glasbenik odlično igra bobne, trobento in kitaro, a se pri tem strašansko zaljubi v voditeljico talentov, lepo Robotko.

ROBOT ŽOGOBOT

Robot Žogobot zna delati prave oblake, a njegovo metanje žoge na koš se spremeni v pravo nezgodo.

ŠKRATEK

Škratek zelo rad nagaja in tudi on bi rad nastopal na talentih.

Utrinki iz predstave ROBOTI IMAJO TALENT

Oglejte si napovednik predstav